Patiëntenbenadering LE Psychologie

 
 

paperback/ gebrocheerd: € 28.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789043034029, geïllustreerd, July 2015 UITVERKOCHT!

Uitgever: Pearson Benelux B.V.

redactie: Nancy van Ranst

beschrijving

Patiëntenbenadering LE Psychologie is een maatwerkboek op basis van hoofdstukken uit Psychologie een inleiding, 7e editie, van Philip Zimbardo en coauteurs, en van Sociale psychologie, 8e editie, van Elliot Aronson en coauteurs. Deze custom-editie werd samengesteld door Nancy Van Ranst voor de opleiding PBA Podologie.
Je docent heeft dit gepersonaliseerde studieboek gecreëerd om je een optimale leerervaring te bieden. Het bevat Pearson-content van onze gerenommeerde auteurs en bevat net die extra's waarvan je docent weet dat je ze nodig hebt - niets meer en niets minder! Sommige docenten hebben er ook hun eigen, op maat gemaakte, leermaterialen aan toegevoegd, die specifiek gericht zijn op jouw opleiding.
Pearson werkt nauw samen met docenten en zet zich in voor het creëren van kwalitatief uitstekende leermiddelen, die op maat worden gemaakt.
Geef je studievaardigheden een duwtje in de rug en begin nu met de voorbereiding van je toekomstige carrière. Meer informatie is te vinden op: www.pearson.nl.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.