Psychologie

Philip G. Zimbardo; Robert L. Johnson; Vivian McCann

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Psychologie

paperback/ gebrocheerd: € 34.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789043033978, geïllustreerd, July 2015
Formaat: 26.5 (h) x 19.4 (b) x 1.7 (d) cm. Gewicht: 610 gram.

Uitgever: Pearson Benelux B.V.

bewerkt door: Ed Caffin; Laurent Voets; Greet van der Wielen; Stéphanie Légat

redactie: Aafke Moons

NB: Er zijn meer uitvoeringen van dit boek.

beschrijving

Psychologie is een maatwerkboek op basis van hoofdstukken uitPsychologie, een inleiding, 7e editie van Philip Zimbardo en coauteurs. Het boek werd samengesteld door Prof. Dr. Lieven Brebels en Prof. Dr. Rein De Cooman voor de KU Leuven, Opleiding Handelswetenschappen.
Je docent heeft dit gepersonaliseerde studieboek gecreëerd om je een optimale leerervaring te bieden. Het bevat Pearson-content van onze gerenommeerde auteurs en bevat net die extra's waarvan je docent weet dat je ze nodig hebt - niets meer en niets minder! Sommige docenten hebben er ook hun eigen, op maat gemaakte, leermaterialen aan toegevoegd, die specifiek gericht zijn op jouw opleiding.
Pearson werkt nauw samen met docenten en zet zich in voor het creëren van kwalitatief uitstekende leermiddelen, die op maat worden gemaakt.
Geef je studievaardigheden een duwtje in de rug en begin nu met de voorbereiding van je toekomstige carrière. Meer informatie is te vinden op: www.pearson.nl.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Vergelijkbare uitvoeringen van dit boek:

Psychologie, een inleiding

paperback/ gebrocheerd: € 60.50
Hoe zitten mensen in elkaar, waarom doen ze wat ze doen en waar ligt de grens tussen normaal en abnormaal? Dit zijn een paar van de vragen ...

Meer boekennieuws op Facebook.