Sportmanagement

John Beech; Simon Chadwick

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Sportmanagement

paperback/ gebrocheerd: € 44.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789043033046, geïllustreerd, April 2016
Formaat: 24.2 (h) x 17.0 (b) x 1.5 (d) cm. Gewicht: 553 gram.

Uitgever: Pearson Benelux B.V.

bewerkt door: Marije van 't Verlaat

beschrijving

Sportmanagement biedt de toekomstige sportmanager alles wat nodig is om te scoren! Dit praktijkgerichte boek beschrijft op heldere wijze de belangrijkste facetten van sportmanagement. Na een inleidend deel over de (inter)nationale sportwereld en de infrastructuur van de sport, wordt aandacht besteed aan verschillende vraagstukken waar een manager in de sportsector mee te maken krijgt, zoals strategie, cultuur en HRM. Ook de financiële en ethische aspecten van sportmanagement komen aan bod.

Deze derde editie besteedt ruim aandacht aan lokale sport en bevat een toevoeging over sport en recht. De stof wordt rijkelijk ondersteund met geactualiseerde cases en uitgelegd aan de hand van duidelijke praktijkvoorbeelden.

Sportmanagement is geschreven voor studenten van opleidingen die te maken hebben met sport en actieve vrijetijdsbesteding. Verder is het geschikt voor iedereen die werkzaam is in de sport en zich om professionele redenen wil verdiepen in sportmanagement.

John Beech en Simon Chadwick zijn beiden verbonden aan de Coventry Business School. John Beech was tot zijn pensioen hoofd van de afdeling Leisure, Sport and Tourism Management. Simon Chadwick is hoofd van de afdeling Sport Business Strategy and Marketing. Dit boek is bewerkt voor de Nederlandstalige markt door Marije van 't Verlaat. Zij is docent Sportmanagement en Sportbeleid bij de opleiding SPECO/Johan Cruyff University aan de Fontys Economische Hogeschool Tilburg.

MyLab | Nederlandstalig
In MyLab|Nederlandstalig hebben studenten en docenten de vrije beschikking over een uitgebreide hoeveelheid ondersteunend materiaal, zoals:
* Toetsvragen
* Cases
* Verdieping

Docenten vinden op MyLab uitwerkingen van de vragen in het boek en van de cases, en powerpoints om te gebruiken bij colleges.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.