Informatiemanagement

met MyLab NL toegangscode

Rolf Bruins; Bert Pinkster

Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
 
Informatiemanagement

paperback/ gebrocheerd: € 48.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789043032810, geïllustreerd, May 2015 UITVERKOCHT!

Uitgever: Pearson Benelux B.V.

beschrijving

Informatiemanagement introduceert de student in dit dynamische vakgebied, dat zich bevindt op het kruispunt van informatiekunde, organisatiekunde, management en marketing.

In deze derde, geactualiseerde editie beschrven de auteurs hoe (informatie -) technologie de werkomgeving, bedrven en sectoren beïnvloedt. Dit heeft consequenties voor de rol en inbedding van informatiemanagement in organisaties. Daarb wordt rekening gehouden met de dynamische eisen die tegenwoordig worden gesteld aan professionals en kenniswerkers. Het sturen en beheersen van de informatiestromen binnen de context van informatieverzorging vormen de centrale elementen. Hierb schenken de auteurs ruime aandacht aan de rol van technologie, innovatie, social media, businesscases en projectmatig werken.

MyLab, de digitale leeromgeving b het boek, biedt daarnaast aanvullend studiemateriaal zoals een eText, een begrippentrainer PowerPoint-presentaties, meerkeuzevragen en extra cases. Informatiemanagement is geschreven voor studenten aan economische, management en technische opleidingen in het hoger onderws.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.