Groepsdynamica, met MyLab NL toegangscode 11e editie

theorie en vaardigheden

David Johnson; Frank Johnson

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Groepsdynamica, met MyLab NL toegangscode 11e editie

paperback/ gebrocheerd: € 58.50: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789043032735, geïllustreerd, April 2015
Formaat: 26.6 (h) x 19.6 (b) x 1.6 (d) cm. Gewicht: 718 gram.

Uitgever: Pearson Benelux B.V.

beschrijving

In Groepsdynamica worden groepen en de manier waarop individuen in een groep functioneren bestudeerd. Daarbij wordt onder andere gekeken naar de ontwikkeling, communicatie, vaardigheden en doelen van een groep.

Met behulp van individuele, diagnostische en groepsoefeningen wordt de behandelde theorie in de praktijk gebracht. Studenten worden uitgedaagd hun eigen groepsgedrag te bestuderen. Zo ervaren zij zelf de werking van groepsdynamica en doen zij kennis op over hun eigen rol in groepsprocessen.

In deze editie is een aantal verbeteringen aangebracht, zoals meer verduidelijkende illustraties en een betere structuur, actuele voorbeelden en statistische gegevens.

In MyLab | Nederlandstalig hebben studenten en docenten de beschikking over een uitgebreide hoeveelheid ondersteunend materiaal, zoals oefenvragen, cases, video-opdrachten en twee extra hoofdstukken over coöperatief en ervaringsleren.

David W. Johnson is verbonden aan de University of Minnesota en is mededirecteur van het Cooperative Learning Center. Daarnaast heeft hij de afgelopen veertig jaar gewerkt als organisatieadviseur en psychotherapeut. Frank P. Johnson heeft 35 jaar ervaring op het terrein van de toegepaste gedragswetenschap, waarvan 13 jaar als docent groepscounseling. Dit boek is bewerkt voor de Nederlandstalige markt door Ed Caffin, Noor van den Berg en Peter Beishuizen. Ed Caffin doceert aan de Universiteit van Amsterdam en de Vrije Universiteit. Noor van den Berg is als docent verbonden aan de Hogeschool van Amsterdam. Peter Beishuizen is werkzaam binnen stichting Abrona, een instelling voor begeleiding van mensen met een verstandelijke beperking.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.