Adobe illustrator CC

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Adobe illustrator CC

paperback/ gebrocheerd: € 51.50: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789043030328, geïllustreerd, November 2013
Formaat: 24.1 (h) x 17.1 (b) x 3.0 (d) cm. Gewicht: 940 gram.

Uitgever: Pearson Benelux B.V.

serienaam/reeks: Classroom in a Book

beschrijving

De snelste en meest complete manier om te leren werken met Adobe Illustrator CC

Met Classroom in a Book, de succesvolle serie met praktijkgerichte werkboeken voor softwaretraining, krijgt u de functies van Adobe software snel onder de knie. Classroom in a Book biedt wat geen enkel ander boek of trainingsprogramma biedt: een offciële serie trainingen ontwikkeld door experts bij Adobe zelf.

Adobe Illustrator CC Classroom in a Book behandelt in vijftien lessen de belangrijkste mogelijkheden van Illustrator. Het bevat talloze tips en technieken die u helpen productiever te werken met Adobe Illustrator CC. U leert alles wat u moet weten over vormen, gereedschappen en kleur, en verkent de mogelijkheden van stijlen en lagen. U kunt het boek van begin tot eind doorwerken of alleen die lessen lezen waarin u geïnteresseerd bent. Voor gebruikers van de Engelse versie is achter in het boek een handige woordenlijst opgenomen.

"De serie Classroom in a Book is verreweg het beste trainingsmateriaal dat er is. De boeken bevatten alles wat je nodig hebt om met de software te leren omgaan: heldere uitleg bij elke les, stap-voor-stap instructies en oefenbestanden."
Barbara Binder, Adobe Certified Expert

Download de lesbestanden met de code in het boek.

De software Adobe Illustrator CC is niet inbegrepen bij dit boek.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.