Mobile webdesign

Luke Wroblewski

Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
 
Mobile webdesign

paperback/ gebrocheerd: € 19.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789043030045, geïllustreerd, July 2013
Formaat: 21.8 (h) x 15.1 (b) x 0.9 (d) cm. Gewicht: 262 gram.

Uitgever: MainPress B.V.

beschrijving

Het wachten op de complete, strategische gids voor mobile webdesign is voorbij. Luke Wroblewski, voormalig Yahoo!-designarchitect en mede-oprichter van Bagcheck, weet meer van de mobiele ervaring dan wie dan ook en deelt alles wat hij weet in dit praktische en onderhoudende boek. Hij benadrukt daarbij de voordelen van de mobile first-strategie. De
datagestuurde strategiën en in de praktijk beproefde technieken maken een master of mobile van je en verbeteren en passant ook je niet-mobiele design!

"Luke vertrouwt niet alleen op zijn buitengewone vernuft en wonderbaarlijke schrijfstijl in zijn verpletterend overtuigend betoog voor mobile first, hij zet al zijn punten kracht bij met bergen en bergen data."
- Jeremy keith, auteur, HTML for Web Designers

"Dit is het boek waarvan ik wilde dat ik het zelf had geschreven. Het is een beknopt opus, tjokvol geweldige voorbeelden van mobile design, geschraagd door gedegen advies, onderzoek en tips van Mr. W zelf."
- Cameron MOLL, oprichter van Authentic Jobs

"Door inzichtelijke ontwerppatronen te koppelen aan common-sense principes is Lukes 'Mobile Webdesign' het begin van een stille revolutie. Het mobile firstprincipe uit dit boek moet de strijdkreet worden die op de lippen van iedere webdesigner ligt."
- Ethan marcotte, auteur, Responsive webdesign

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.