Studieloopbaanontwikkeling - Beroepsgeschikt

Monique Dankers-van der Spek

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Studieloopbaanontwikkeling - Beroepsgeschikt

paperback/ gebrocheerd: € 31.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789043026277, geïllustreerd, March 2013 UITVERKOCHT!

Uitgever: Pearson Benelux B.V.

beschrijving

Studieloopbaanontwikkeling - Beroepsgeschikt is het boek voor jou als je wilt ontdekken of je de juiste studie hebt gekozen. Met dit boek krijg je meer inzicht in je persoonlijkheid, je motivatie, je bekwaamheden en daarmee ook je beroepsgeschiktheid. Dit informatieve en praktische boek biedt je de mogelijkheid om de volgende vier studieloopbaancompetenties te ontwikkelen:
* verantwoord studie- en beroepskeuzes maken;
* zelfstandig je eigen competentieontwikkeling vormgeven;
* verantwoordelijkheid nemen voor je eigen studievoortgang;
* inzetten van een ondersteunend sociaal netwerk.

Dit boek is geschikt voor alle eerstejaars hbo-studenten die studieloopbaanbegeleiding
krijgen.

Bij dit boek zit een toegangscode voor Pearson XTRA. Op www.pearsonxtra.nl staat het uitgebreide studiemateriaal om de theorie uit dit boek in je eigen situatie te kunnen toepassen. Je vindt er onder andere opdrachten, voorbeelddocumenten voor je portfolio en verdiepingsstof. Voor docenten is een uitgebreide docentenhandleiding beschikbaar.

Monique Dankers-van der Spek studeerde organisatiesociologie en is adviseur, trainer en coach bij Yessence Training & Advies. Zij werkte vijf jaar als hogeschooldocent en schreef in deze serie Studieloopbaanontwikkeling - Stagebekwaam en Studieloopbaanontwikkeling - Van stage naar afstuderen. Van haar hand verscheen ook Elk probleem draagt een geschenk in zich, Communicatie en teamwork in de lerende organisatie, Samenwerken in organisaties en De Flowspiraal.

Docenten van vijftien verschillende hogescholen werkten mee aan de totstandkoming van de serie Studieloopbaanontwikkeling.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.