Human resource management

een inleiding

Margaret Foot; Caroline Hook

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Human resource management

paperback/ gebrocheerd: € 58.50: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789043024594, geïllustreerd, July 2013
Formaat: 26.7 (h) x 19.5 (b) x 1.9 (d) cm. Gewicht: 838 gram.

Uitgever: Pearson Benelux B.V.

beschrijving

Human resource management is een actuele inleiding tot het personeelsmanagement. Naast de kernelementen van dit vakgebied komen recente ontwikkelingen, zoals maatschappelijk verantwoord ondernemen en e-HRM, uitgebreid aan bod. Het boek geeft bovendien een helder beeld van de huidige wetgeving op dit terrein.

Casestudy's, opdrachten en interessante praktijksituaties betrekken de studenten bij het onderwerp en moedigen hen aan kritisch na te denken over de stof. Verwijzingen naar relevante literatuur en websites stimuleren tot verder onderzoek.

Human resource management is geschreven voor studenten in het hoger onderwijs die een inleidend vak over human resource management volgen.

Dit boek bevat een toegangscode voor Pearson XTRA. Op www.pearsonxtra.nl staat veel aanvullend studie- en lesmateriaal, zoals vragen, een begrippentrainer, leessuggesties en een digitale versie van het boek. Voor docenten zijn de uitwerkingen van de vragen beschikbaar.

Margaret Foot en Caroline Hook zijn als hoofddocenten HRM verbonden aan de Britse Huddersfield University Business School. Het boek is voor de Nederlandstalige markt bewerkt door een interdisciplinair team van deskundigen, bestaande uit Marianne Reijnders, Jacintha van Beveren, Diana van Daalen en Carola Vogelzang.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.