Zakelijke communicatie Schriftelijk

Karen Knispel

 
 

paperback/ gebrocheerd: € 51.50: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789043023498, March 2012 UITVERKOCHT!

Uitgever: Pearson Benelux B.V.

beschrijving

Zakelijke communicatie - Schriftelijk is een toegankelijk en eigentijds studieboek dat de student, naast de noodzakelijke theoretische inzichten, veel praktische tips aanreikt.

Het begint bij de basis: een goed geolied schrijfproces, helder structureren, professioneel formuleren en foutloos schrijven. Vervolgens komen diverse tekstvormen uit de professionele schrijfpraktijk aan de orde, zoals e-mails en gespreksverslagen. Daarnaast is er aandacht voor specifieke zakelijke teksten, waaronder webteksten en rapporten. Bovendien leert de student beïnvloedende teksten te schrijven: met de juiste toon en opbouw krijg je meer voor elkaar!

Deze derde editie is volledig herzien en geactualiseerd. Aan deze editie is een Pearson XTRA website gekoppeld. Op www.pearsonxtra.nl is voor studenten veel extra studiemateriaal beschikbaar, zoals verdiepingsstof, checklists, opdrachten en praktijkgerichte cases. Docenten vinden er verdiepingsstof en uitgebreide assessmentopdrachten.

Zakelijke communicatie - Schriftelijk is geschikt voor studenten in het hoger onderwijs.

Karen Knispel heeft ruimschoots ervaring als docent, trainer en coach op het gebied van commerciële mondelinge en schriftelijke communicatie. Zij is als zelfstandig trainer gevestigd in Amsterdam en heeft inmiddels duizenden studenten, cursisten en trainees effectiever leren communiceren. Zie ook: www.karenknispel.nl.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.