Succesvol studeren, communiceren en onderzoeken

alfabetisch naslag voor het hoger onderwijs

Noortje van Glabbeek

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Succesvol studeren, communiceren en onderzoeken

paperback/ gebrocheerd: € 32.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789043023283, geïllustreerd, 450 blz., January 2011
Formaat: 24.1 (h) x 17.0 (b) x 1.9 (d) cm. Gewicht: 643 gram.

Uitgever: Pearson Benelux B.V.

beschrijving

Succesvol studeren, communiceren en onderzoeken is een alfabetisch naslagwerk voor het hoger onderwijs. De uitgebreide verzameling begrippen geeft houvast op het gebied van onderzoek, communicatie, de verwerving van studievaardigheden en studieloopbaancoaching. De begrippen worden verklaard en toegelicht met voorbeelden, stappenplannen en tips.

Succesvol studeren, communiceren en onderzoeken is geschreven voor studenten en docenten binnen het hoger onderwijs. Voor studenten is het een handboek dat praktische antwoorden biedt op vragen als:
* Hoe houd je een overtuigende presentatie?
* Hoe bereid je je voor op een competentieassessment?
* Hoe stel je een onderzoeksplan op?

Docenten kunnen dit boek gebruiken als leidraad bij het geven van opdrachten, het begeleiden van het leerproces en het beoordelen van de prestaties van hun studenten.

Noortje van Glabbeek was jarenlang docent communicatieve vaardigheden en is sinds enkele jaren beleidsmedewerker onderwijsontwikkeling bij de Dienst Onderwijs van Hogeschool Zeeland. Daarnaast verzorgde zij als zelfstandig trainer cursussen en workshops in het bedrijfsleven. Zij begeleidt op Hogeschool Zeeland docententeams van nieuwe en bestaande opleidingen bij innovatie- en accreditatietrajecten.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.