Basisboek rekenen

Jan van de Craats; Rob Bosch

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Basisboek rekenen

paperback/ gebrocheerd: € 33.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789043021043, geïllustreerd, 166 blz., July 2010
Formaat: 24.0 (h) x 17.0 (b) x 1.1 (d) cm. Gewicht: 309 gram.

Uitgever: Pearson Benelux B.V.

serienaam/reeks: Basisboeken

beschrijving

Basisboek rekenen is geschreven voor iedereen die goed wil leren rekenen. Je leert optellen, aftrekken, vermenigvuldigen, delen (inclusief de staartdeling), rekenen met kommagetallen en rekenen met breuken. Je leert ook rekenen met geldbedragen, procenten, maten en gewichten.

Basisboek rekenen is een oefenboek. Elk hoofdstuk bestaat voor de helft uit opgaven. De bijbehorende rekenmethodes worden kort en duidelijk uitgelegd. Achterin staan alle antwoorden, waardoor Basisboek rekenen geschikt is voor zelfstudie.

Basisboek rekenen is rekenen zonder franje. Alles is gericht op de rekenvaardigheden die je als leerling, student of in dagelijkse beroepspraktijk nodig hebt. De rekenrecepten uit Basisboek rekenen zul je nooit meer vergeten. Je hebt er je hele leven plezier van.

Tweede editie
In deze tweede editie is de uitleg en de oefenstof rond het metrieke stelsel uitgebreid. In het hoofdstuk over kommagetallen zijn nieuwe opgaven opgenomen. Nieuw bij het boek is een website met extra toets- en oefenmateriaal die toegankelijk is via een code in het boek.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.