Het complete fotografieboek

Tom Ang

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Het complete fotografieboek

gebonden: € 39.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789043020923, geïllustreerd, 400 blz., November 2010
Formaat: 24.4 (h) x 20.4 (b) x 3.2 (d) cm. Gewicht: 1401 gram.

Uitgever: MainPress B.V.

redactie: Hessel Leistra

vertaald door: Brian Gramberg

beschrijving

Tom Ang en 20 internationale topfotografen leiden u langs de tien populairste onderwerpen in de fotografie. Dit boek geeft u inzichten, ideeën en tips gericht op specifieke genres en bevat opdrachten die u aanmoedigen om zelf te experimenteren en nieuwe technieken te oefenen. Daarnaast beschrijft elk hoofdstuk stap voor stap de reportages van twee totaal verschillende topfotografen.

NIEUWE INZICHTEN – Leer over de geschiedenis van de fotografie, de ontwikkeling van elk deelgebied, de nieuwste trends en de belangrijkste stromingen en fotografen.
ESSENTIËLE VAARDIGHEDEN – Beheers cameratechnieken en verken de subtiliteiten van compositie, belichting en timing in hun relatie tot het onderwerp.
CREATIEF DENKEN – Vind nieuwe, frisse invalshoeken en creëer beelden die echt opvallen.
INSPIRATIE – Ontdek de geheimen van professionele fotografen en kijk achter de schermen bij fotoreportages om te leren hoe een idee van concept tot foto wordt.

TOM ANG was meer dan twaalf jaar hoofddocent Photographic Practice aan de University of Westminster en heeft voor talloze specialistische publicaties gewerkt als technisch redacteur of fotoredacteur.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.