Databases

David M. Kroenke; David J. Auer

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Databases

paperback/ gebrocheerd: € 66.50: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789043019873, geïllustreerd, 682 blz., June 2011
Formaat: 24.1 (h) x 16.9 (b) x 2.7 (d) cm. Gewicht: 1003 gram.

Uitgever: Pearson Benelux B.V.

bewerkt door: Gertjan Laan

beschrijving

Databases biedt een solide basis voor het ontwerpen, bouwen en onderhouden van databases. Dit boek is al jaren een wereldwijd standaardwerk op het gebied van databases en biedt een volledig en geactualiseerd overzicht van dit onderwerp. Daarnaast geeft het een beknopt overzicht van business intelligence, rapportage en datamining.

SQL wordt in een vroeg stadium geïntroduceerd, zo - dat studenten direct query's kunnen uitvoeren en het resultaat zien. Ook worden de drie manieren besproken waarop databases ontstaan: door het integreren van bestaande gegevens, het herontwerpen van een bestaande database en vanuit projecten voor het ontwikkelen van nieuwe informatiesystemen. Hier door kunnen studenten gemakkelijker een denkkader vormen waarbinnen ze zelf aan de slag kunnen. De voorbeelden in het boek maken gebruik van Access en van SQL Server.

Databases is geschikt voor studenten aan informaticaopleidingen binnen het hoger onderwijs maar ook voor studenten (technische) bedrijfskunde die tijdens hun loopbaan te maken zullen krijgen met dit onderwerp. Het boek kan eveneens als naslagwerk door professionals worden gebruikt.

David M. Kroenke is een van de pioniers op het gebied van database technologie. Hij geeft momenteel les aan de University of Washington. David J. Auer heeft jarenlange ervaring met onderwijs op het gebied van informatiesystemen en -technologie. Hij is momenteel verbonden aan het College of Business and Economics aan de Western Washington University.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.