Elektrische netwerken

Paul Holmes

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Elektrische netwerken

paperback/ gebrocheerd: € 43.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789043019835, geïllustreerd, 366 blz., January 2011
Formaat: 23.9 (h) x 17.0 (b) x 1.5 (d) cm. Gewicht: 541 gram.

Uitgever: Pearson Benelux B.V.

beschrijving

Elektrische netwerken, derde editie is een toegankelijke inleiding op de theorie en praktijk van elektrische netwerken: essentiële stof voor iedere elektrotechnicus. Het boek bestaat uit drie delen. In het eerste deel komt de algemene basiskennis aan bod. In deel twee wordt die kennis uitgebreid met een breed pakket 'gereedschappen': (complexe) rekenmethoden om elektrische en elektronische schakelingen uit te werken. Het derde deel staat in het teken van verdiepende thema's en de uitbreiding van het technisch inzicht.

Het accent van dit boek ligt op praktische toepasbaarheid. Modelvorming, aansluiting bij de praktijk, probleemaanpak en technisch inzicht krijgen dan ook meer aandacht dan formele theoretische bewijsvorming. Ieder hoofdstuk wordt afgesloten met een samenvatting en op gaven. Om de student daarbij te helpen, staan achter in het boek hints en antwoorden. Door het gebruik van kleur is deze nieuwe editie overzichtelijker geworden.

Op de vernieuwde website www.pearson.nl/holmes is aanvullend oefenmateriaal beschikbaar. Deze website bevat daarnaast weblinks naar gebruiksvriendelijke demoversies van relevante simulatiesoftware.

Dr. Ir. Paul Holmes was als docent Elektro techniek jarenlang verbonden aan Fontys Hoge scholen.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.