Besturingstechniek

J. van Kempen

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Besturingstechniek

paperback/ gebrocheerd: € 39.50: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789043016780, geïllustreerd, 227 blz., January 2009
Formaat: 24.0 (h) x 17.0 (b) x 1.1 (d) cm. Gewicht: 449 gram.

Uitgever: Pearson Benelux B.V.

beschrijving

Steeds meer producten zijn voorzien van een besturing. Door steeds slimmere besturingen worden producten bovendien steeds geavanceerder. In Besturingstechniek komt een brede selectie aan besturingen ter sprake en wordt uitgebreid ingegaan op de programmering.

Besturingstechniek is bedoeld als praktisch handvat om de theorie van besturingstechniek in de praktijk toe te passen. In het boek zijn ook cases en opdrachten opgenomen die studenten met vrij te gebruiken professionele software kunnen oplossen. Deze software wordt in de bijlagen behandeld.

Het boek is geschreven voor studenten aan technische opleidingen en biedt eveneens veel nuttige informatie voor professionals die zich bezighouden met het ontwerp, de aanschaf, het onderhoud en het gebruik van machines en producten.

Op de bijbehorende website www.pearson.nl/vankempen is extra achtergrondmateriaal opgenomen, waaronder animaties, programmabestanden en links naar internetbronnen.

Jos van Kempen is werktuigbouwkundige. In het bedrijfsleven is hij betrokken geweest bij zowel het ontwerp van machines als de bijbehorende besturing. Hij is verbonden aan de Hogeschool Rotterdam, waar hij vakken als productieautomatisering en mechatronica geeft.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.