De programmeertaal C

A. Kelley; I. Pohl

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
De programmeertaal C

paperback/ gebrocheerd: € 45.50: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789043016698, 547 blz., January 2009
Formaat: 24.2 (h) x 17.1 (b) x 2.2 (d) cm. Gewicht: 803 gram.

Uitgever: Pearson Benelux B.V.

beschrijving

De programmeertaal C is een volledig leerboek en naslagwerk voor de taal C met de ANSI-standaard als uitgangspunt. Het behandelt de complete syntaxis van C. Met behulp van heldere analyses wordt de onderliggende structuur van de voorbeeldprogramma's getoond en worden de mogelijkheden van C duidelijk gemaakt. Hierbij wordt uitvoerig ingegaan op de implementatie van taalelementen op verschillende computersystemen. Daarnaast is er aandacht voor besturingssystemen. Zo worden onder meer het gebruik van semaforen, signalen, multiprocessing en interproces-communicatie behandeld.

Kenmerken van deze vierde vernieuwde editie:
* Een overzicht van alle standaardbibliotheken met een beschrijving van het gebruik van de verschillende functies, types en constanten.
* Een beschrijving van het gebruik van bestanden, het implementeren van processen, het aansturen van het besturingssysteem en de analyse van de voornaamste datastructuren.
* Samenvattingen, voorbeelden en oefeningen om de concepten uit de hoofdstukken te bestuderen en te herhalen en de complexere punten van de taal te verhelderen.
* Twee extra hoofdstukken over de overgang van C naar C++ en van C naar Java zijn opgenomen. Deze hoofdstukken zijn eerder op internet gepubliceerd.
* Een volledig nieuwe opmaak die de leesbaarheid en overzichtelijkheid verhoogt.

De programmeertaal C is bedoeld voor studenten in het hoger technisch onderwijs.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.