Moving on

Peter Haast

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Moving on

paperback/ gebrocheerd: € 49.45: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789041511201, geïllustreerd, 304 blz., September 2020
Formaat: 24.2 (h) x 17.2 (b) x 2.0 (d) cm. Gewicht: 590 gram.

Uitgever: Educatief B.V., Uitgeverij

serienaam/reeks: Move

beschrijving

Met Moving on zet je een volgende stap in jouw beheersing van de Engelse taal. Het biedt een uitbreiding van de kennis die je al hebt opgedaan. Je beheerst al wat Engels, maar bent op zoek naar een mogelijkheid om er gestructureerd en op een boeiende manier aan verder te werken en deze kennis uit te breiden. Je eindigt daarbij op het niveau B1 van het Europees Referentie Kader.

Rondom levensechte en praktische thema’s begint elke unit met lezen en luisteren. Door middel van de bijbehorende opdrachten controleer je of je alles goed hebt begrepen. Je merkt daarbij al snel dat er steeds meer woordkennis en beheersing van grammaticale structuren van je wordt verwacht. Alles komt uitgebreid aan de orde en beklijft dankzij uitdagende oefeningen. Je past de kennis die je hebt opgedaan toe bij spreek- en schrijfopdrachten die direct aansluiten bij het thema van de unit. Je rondt de unit af met een Culture Note, waarin interessante aspecten van de Engelstalige cultuur worden besproken. In twee extra units wordt ingegaan op de kennis die je in de voorgaande hoofdstukken hebt opgedaan, zodat de geleerde stof extra goed blijft hangen.

Moving on is onderdeel van onze nieuwe serie Move, de opvolger van onze eerdere First Choice boeken. Een geheel nieuwe serie, maar nog steeds met de vertrouwde aanpak.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.