Jouw talent centraal

De weg naar het ontdekken, laten zien, ontwikkelen en gebruiken van jouw talent

Karin Manuel; Ali Bouali

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Jouw talent centraal

paperback/ gebrocheerd: € 25.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789041510938, geïllustreerd, 82 blz., April 2019
Formaat: 24.0 (h) x 17.1 (b) x 0.7 (d) cm. Gewicht: 161 gram.

Uitgever: Educatief

beschrijving

Ali B vertelt hoe hij zijn talent heeft ontdekt en ontwikkeld. Hij legt uit hoe je jouw talent in de ‘spotlight’ kunt zetten. Ali geeft tips hoe je meer uit jouw talent kunt halen. Ook legt hij uit wat belangrijk is om jouw talent te verzilveren en hoe je dit voor elkaar kunt krijgen.

Het boek leert je hoe je jouw talent centraal kunt stellen. Het legt uit hoe je jouw talent kunt ontdekken, laten zien aan anderen, hoe je jouw talent (verder) ontwikkelt en hoe je jouw talent kunt gebruiken. Door het lezen van dit boek leer je om uit te blinken en te schitteren en weet je wat je kunt doen om vanuit jouw talent te werken en jouw talent te verzilveren.

In elk hoofdstuk zijn vragen en opdrachten opgenomen die je helpen jouw talent centraal te stellen. Het helpt je uit te vinden wat jouw talent is en moedigt je aan te kiezen voor jouw talent. Je krijgt uitgelegd hoe je met jouw talent aan de slag kunt gaan om het te laten groeien en te laten zien aan anderen. Je wordt uitgedaagd om in jouw talent te investeren en daarmee uit te blinken en te schitteren. Het stimuleert je om jezelf neer te zetten en te gaan werken vanuit jouw talent. Wanneer je werkt vanuit jezelf en jouw talent, ben je op je best en kun je je talent verzilveren.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.