Eindelijk oorlog

Herman Koch

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Eindelijk oorlog

paperback/ gebrocheerd: € 15.00

ISBN: 9789041426413, June 2014
Formaat: 20.0 (h) x 13.0 (b) x 1.4 (d) cm. Gewicht: 193 gram.

Uitgever: Anthos

beschrijving

De hoofdpersoon in 'Eindelijk oorlog' - Herman is zijn naam - raakt geobsedeerd door de geschiedenis van zijn onlangs overleden tante Mies uit Arnhem, zijn laatst overgebleven familielid. Hij wordt gedwongen terug te gaan naar zijn jeugd en naar die traumatische gebeurtenis die zijn leven heeft bepaald. Dat levert hem alsnog dat ene moment op dat hem in één klap met terugwerkende kracht tot deelnemer aan de wereldgeschiedenis maakt.

'Eindelijk oorlog' is het tweede boek van Herman Koch, dat verscheen na zijn succesvolle debuut 'Red ons, Maria Montanelli'. Herman Koch beleefde zijn internationale doorbraak met 'Het diner', dat aan 39 landen is verkocht en dat wekenlang op de bestsellerlijst van The New York Times stond.

'Dit is waar het bij Koch om draait: de tragische humor van het helse gewone.' - Vrij Nederland

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)

Herman Koch (1953) schreef de wereldberoemde roman Het diner (2009), die aan tientallen landen werd verkocht en wekenlang op de bestsellerlijst van The New York Times stond. In de jaren daarna verschenen bestsellers als Zomerhuis met zwembad, Geachte Heer M., De greppel en Finse dagen. In 2017 was Koch auteur van het Boekenweekgeschenk.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.