Ica

Eva Posthuma de Boer

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Ica

paperback/ gebrocheerd: € 20.99: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789041426260, April 2015
Formaat: 21.5 (h) x 13.6 (b) x 2.4 (d) cm. Gewicht: 385 gram.

Uitgever: Ambo|Anthos

beschrijving

In de roman 'Ica' speelt schrijfster Eva Posthuma de Boer een spannend spel met feit en fictie. Wanneer Nadine Sprenger als debutante het Boekenbal bezoekt, maakt ze kennis met de door haar zo bewonderde Ica Metz. Tussen haar en de kleine, grote schrijfster bestaat onmiddellijk een vanzelfsprekende, maar onverklaarbare vertrouwdheid. Getroffen door de gretigheid waarmee Ica in het leven staat, maar ook door haar werk, dat leest alsof ze elk woord speciaal voor haar geschreven heeft, komt ze tot het besef dat ze geen fascinerender personage voor haar nieuwe roman zou kunnen verzinnen dan Ica Metz.

Eva Posthuma de Boer is schrijfster, theaterproducent en columniste voor 'Het Parool'. Eerder verschenen haar romans 'Eindeloze dagen', 'Lichthart' en 'De Comedy Club', waarvoor ze lovende kritieken kreeg.

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Eva Posthuma de Boer is schrijfster, theaterproducent en columniste voor Het Parool. Eerder verschenen haar romans Eindeloze dagen, Lichthart en De Comedy Club, waarvoor ze lovende kritieken kreeg.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.