Wat overblijft

Lieneke Dijkzeul

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Wat overblijft

paperback/ gebrocheerd: € 17.50

ISBN: 9789041425034, November 2013
Formaat: 20.0 (h) x 13.0 (b) x 2.6 (d) cm. Gewicht: 347 gram.

Uitgever: Anthos Literaire Thrillers

serienaam/reeks: Paul Vegter

beschrijving

Inspecteur Vegter duikt in een nieuwe zaak waarin macht en wantrouwen de boventoon voeren. Met tegenzin werkt hij aan het oplossen van deze schokkende zaak en hij dreigt het overzicht dreigt te verliezen.

In een idyllisch winterlandschap wordt zakenman Richard Verkallen gevonden, met sneeuw bedekt, dood. Spoedig blijkt dat Verkallen niet bepaald geliefd was: niet bij zijn familie, niet op de zaak en zelfs niet bij zijn gezin. Verkallen zette kwaad bloed bij zijn familie door een donkere vrouw te trouwen. Die vrouw, uit Somalië afkomstig, is inmiddels wanhopig. Na vele jaren is ze het vechten tegen onbegrip en discriminatie moe en wil ze naar huis. Maar hoe zou ze er moeten overleven met haar gehandicapte zoon?

Inspecteur Paul Vegter ontdekt dat Verkallen er jarenlang een minnares op nahield die hij vlak voor zijn dood aan de kant heeft gezet. Soms is het lot onrechtvaardig, altijd is het onontkoombaar. Niemand beseft dat beter dan de contemplatieve Vegter, die hard bezig is zijn eigen leven weer op de rails te zetten. Met tegenzin werkt hij aan het oplossen van deze schokkende zaak en hij dreigt het overzicht te verliezen.

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Lieneke Dijkzeul schrijft literaire thrillers, scenario's en kinderboeken. Al haar thrillers met inspecteur Paul Vegter in de hoofdrol zijn genomineerd geweest voor diverse prijzen, zoals De Gouden STrop, de Diamanten Kogel en de Crimezone Thriller Award. Haar werk verschijnt ook in Duitsland.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.