De verborgen glimlach

Nicci French

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
De verborgen glimlach

paperback/ gebrocheerd: € 17.50

ISBN: 9789041424389, June 2013
Formaat: 20.0 (h) x 13.0 (b) x 2.7 (d) cm. Gewicht: 381 gram.

Uitgever: Anthos Literaire Thrillers

vertaald door: Molly van Gelderen; Eelco Vijzelaar

NB: Er zijn meer uitvoeringen van dit boek.

beschrijving

Als Miranda van haar werk thuiskomt treft ze op de bank haar nieuwe liefde Brendan aan, lezend in haar dagboek. Ze is woest, verbreekt de relatie en zet hem de deur uit. Twee weken later spreekt Miranda haar zusje Kerry, die er fantastisch uitziet en verliefd blijkt te zijn. Er is een nieuwe man in haar leven, hij heet Brendan.Wat als een ongemakkelijke situatie begint, wordt al snel een kwelling en uiteindelijk zelfs nog angstaanjagender dan haar ergste nachtmerrie.

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)

Achter de naam Nicci French gaat het Britse echtpaar Nicci Gerrard en Sean French schuil. Dit wereldberoemde duo beheerst al jaren de internationale bestsellerlijsten. Alleen al in ons land heeft Nicci French meer dan zes miljoen thrillers verkocht. Hun bekendste werk is de achtdelige reeks met Frieda Klein in de hoofdrol.Het echtpaar schrijft niet samen. Eén van hen begint met een hoofdstuk dat vervolgens door de ander bewerkt wordt. Om de beurt bewerken zij een hoofdstuk net zolang totdat hun persoonlijke stijlen uitgewist zijn en er een derde stem ontstaat: de stem van Nicci French.Nicci en Sean zijn in oktober 1990 getrouwd en samen kregen zij twee kinderen. Momenteel wonen ze in het dorp Suffolk, 100 km van Londen.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Vergelijkbare uitvoeringen van dit boek:

De verborgen glimlach

paperback/ gebrocheerd: € 12.99
In De verborgen glimlach van Nicci French verandert een ongemakkelijke situatie al snel in een kwelling en wordt het uiteindelijk zelfs ...

Meer boekennieuws op Facebook.