Dinsdag is voorbij

Nicci French

Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
 
Dinsdag is voorbij

paperback/ gebrocheerd: € 12.99

ISBN: 9789041424365, 466 blz., August 2013
Formaat: 20.1 (h) x 13.0 (b) x 3.8 (d) cm. Gewicht: 480 gram.

Uitgever: Anthos

serienaam/reeks: Frieda Klein

vertaald door: Irving Pardoen

NB: Er zijn meer uitvoeringen van dit boek.

beschrijving

Dinsdag is voorbij van Nicci French is het tweede deel in de succesvolle Frieda Klein-reeks. Eerder in deze serie van Nicci French verscheen Blauwe maandag, ook met Frieda Klein in de hoofdrol.In een vervallen huis in het oosten van Londen wordt het opgezwollen, door vliegen bedekte lijk van een man aangetroffen, rechtop in een leunstoel. Het huis is van Michelle Doyce, een kwetsbare vrouw met ernstige psychische problemen. Onderzoek toont aan dat de man pas na zijn dood naar het huis is overgebracht. De enige informant is Michelle, maar haar uitspraken stellen de recherche voor raadsels.Inspecteur Karlsson roept Frieda Klein te hulp, en weer raakt zij verstrikt in de duistere kanten van het leven. Zij komt erachter dat het slachtoffer geen onschuldige was, maar een gewiekste zwendelaar die profiteerde van de angsten en noden van anderen. Wanneer Frieda meer te weten komt over diens verledens en ook zijn slachtoffers leert kennen, blijkt ze in groot gevaar te verkeren en meer vijanden te hebben dan ze dacht.Het is een prachtig strak gecomponeerde thriller met grote psychologische diepgang, waarin meer onthuld wordt van het raadselachtige innerlijk leven Frieda Klein. Zij spant zich in om vaste grond onder de voeten te krijgen in een onbekende wereld van misdaad en angst.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Vergelijkbare uitvoeringen van dit boek:

Dinsdag is voorbij

paperback/ gebrocheerd: € 13.99
In een vervallen huis in het oosten van Londen wordt het lichaam van een man aangetroffen, rechtop in een leunstoel. Bij het oplossen van ...

Dinsdag is voorbij

gebonden: € 24.95
Het tweede deel met psychoanalytica Frieda Klein die tegen wil en dank wordt meegesleurd in de afschuwelijke wereld van misdaad en moord.

In ...

Meer boekennieuws op Facebook.