Het veilige huis

Nicci French

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Het veilige huis

paperback/ gebrocheerd: € 17.50

ISBN: 9789041421616, June 2012
Formaat: 20.0 (h) x 13.0 (b) x 2.9 (d) cm. Gewicht: 414 gram.

Uitgever: Anthos Literaire Thrillers

vertaald door: Gideon den Tex; Irving Pardoen

NB: Er zijn meer uitvoeringen van dit boek.

beschrijving

In Het veilige huis van Nicci French vallen twee slachtoffers bij een brute moordaanslag in een huis in een rustige, rijke buurt van een Engels provinciestadje. Een tienermeisje overleeft de aanval. Omdat zij de enige getuige is, gaat de politie op zoek naar een veilig huis voor haar. Het meisje komt terecht bij dr. Samantha, Sam, Laschen, die bekendstaat om haar baanbrekende werk bij de behandeling van posttraumatische stressstoornissen. Wat voor Sam begint als een gunst en een psychiatrisch experiment, eindigt in een nachtmerrie.

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)

Achter de naam Nicci French gaat het Britse echtpaar Nicci Gerrard en Sean French schuil. Dit wereldberoemde duo beheerst al jaren de internationale bestsellerlijsten. Alleen al in ons land heeft Nicci French meer dan zes miljoen thrillers verkocht. Hun bekendste werk is de achtdelige reeks met Frieda Klein in de hoofdrol.Het echtpaar schrijft niet samen. Eén van hen begint met een hoofdstuk dat vervolgens door de ander bewerkt wordt. Om de beurt bewerken zij een hoofdstuk net zolang totdat hun persoonlijke stijlen uitgewist zijn en er een derde stem ontstaat: de stem van Nicci French.Nicci en Sean zijn in oktober 1990 getrouwd en samen kregen zij twee kinderen. Momenteel wonen ze in het dorp Suffolk, 100 km van Londen.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Vergelijkbare uitvoeringen van dit boek:

Het veilige huis

paperback/ gebrocheerd: € 12.99
In Het veilige huis van Nicci French komt wordt een tienermeisje dat een brute moordaanslag heeft overleefd in huis geplaatst bij dr. Sam ...

Meer boekennieuws op Facebook.