De bewoonde wereld

Nicci French

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
De bewoonde wereld

paperback/ gebrocheerd: € 17.50

ISBN: 9789041421609, June 2017 UITVERKOCHT!

Uitgever: Anthos Literaire Thrillers

vertaald door: Molly van Gelderen; Eelco Vijzelaar

NB: Er zijn meer uitvoeringen van dit boek.

beschrijving

Abbie Devereaux wacht in het donker. Ze is geblinddoekt en vastgebonden aan handen en voeten. Ze weet niet waar ze is en kan zich niet herinneren wat er is gebeurd. Ze hoort een stem in het donker. Een man die ze nooit ziet voert haar en praat tegen haar. Hij belooft haar in leven te houden, maar toch zal ze sterven, net zoals de anderen.
Ze probeert te overleven. Ze telt de seconden als ze alleen is. Ze vertelt zichzelf verhalen, denkt terug aan gebeurtenissen uit haar verleden, maakt plannen, praat tegen haar gijzelnemer en neemt zich voor te ontsnappen. Terug naar het normale, alledaagse leven zonder zorgen, weg van angstige eenzaamheid en terug naar de bewoonde wereld.

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)

Achter de naam Nicci French gaat het Britse echtpaar Nicci Gerrard en Sean French schuil. Dit wereldberoemde duo beheerst al jaren de internationale bestsellerlijsten. Alleen al in ons land heeft Nicci French meer dan zes miljoen thrillers verkocht. Hun bekendste werk is de achtdelige reeks met Frieda Klein in de hoofdrol.Het echtpaar schrijft niet samen. Eén van hen begint met een hoofdstuk dat vervolgens door de ander bewerkt wordt. Om de beurt bewerken zij een hoofdstuk net zolang totdat hun persoonlijke stijlen uitgewist zijn en er een derde stem ontstaat: de stem van Nicci French.Nicci en Sean zijn in oktober 1990 getrouwd en samen kregen zij twee kinderen. Momenteel wonen ze in het dorp Suffolk, 100 km van Londen.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Vergelijkbare uitvoeringen van dit boek:

De bewoonde wereld

gebonden: € 37.00

De bewoonde wereld

paperback/ gebrocheerd: € 11.00
In De bewoonde wereld van Nicci French wacht Abbie in het donker. Ze is geblinddoekt en vastgebonden aan handen en voeten. Ze weet niet ...

Meer boekennieuws op Facebook.