De grote vrouw

Meir Shalev

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
De grote vrouw

paperback/ gebrocheerd: € 15.00

ISBN: 9789041414748, September 2014
Formaat: 20.0 (h) x 13.0 (b) x 3.2 (d) cm. Gewicht: 431 gram.

Uitgever: Ambo/Anthos B.V.

vertaald door: Ruben Verhasselt

beschrijving

In het boek 'De grote vrouw' van meesterverteller Meir Shalev draait het om Refael Maier. Hij is grootgebracht door 'de grote vrouw', een combinatie van zijn teruggetrokken moeder, krengerige zus, gierige grootmoeder en twee tantes. Met zijn tweeënvijftig jaar is hij inmiddels de oudste nog levende man in zijn familie ooit. Zijn vader, grootvader en twee ooms zijn allen jong gestorven. Daardoor zit hij gevangen tussen deze vrouwen, die hem steeds weer hun verhalen en geschiedenissen vertellen.

Meir Shalev wordt gerekend tot de grootste schrijvers uit de moderne Israëlische literatuur. Zijn boeken zijn in meer dan twintig landen vertaald. Eerder verschenen van hem onder meer 'Het zat zo', 'Een duif en een jongen' en in september 2014 verschijnt 'Een geweer, een koe, een boom en een vrouw'.

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Meir Shalev (1948) woont en werkt in Jeruzalem en wordt gerekend tot de grootste schrijvers uit de moderne Israëlische literatuur. Zijn werk is in meer dan twintig landen verschenen. In Nederland brak Shalev in 1994 definitief door met de roman De vier ma
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.