Beter in projectmatig werken

Ten Gevers; Ron Tode

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Beter in projectmatig werken

paperback/ gebrocheerd: € 29.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789039528068, geïllustreerd, April 2014
Formaat: 24.0 (h) x 17.0 (b) x 1.0 (d) cm. Gewicht: 312 gram.

Uitgever: Academic service

beschrijving

Beter in projectmatig werken helpt je om je inzicht in en vaardigheden met
projectmatig werken te vergroten. In tien hoofdstukken komen alle onderwerpen
aan bod die belangrijk zijn als je een project opzet, een project gaat leiden of als je in een project werkt. Het boek biedt je theorie, maar ook praktische handvatten om het geleerde snel in de praktijk te kunnen toepassen. Bovendien zijn er handige formats voor veelvoorkomende onderwerpen.

Overzichtelijke presentatie
De serie Beter in... onderscheidt zich door een laagdrempelige opzet, met een
minimum aan theorie en een maximum aan direct toepasbare kennis en voorbeelden.
Theorie en voorbeelden worden helder en systematisch gepresenteerd in
overzichtelijke tabellen. Zo leer je sneller en doorzie je gemakkelijker hoe
je projectmatig werkt.

Direct oefenen
In elk hoofdstuk vind je diverse oefeningen die je zelf kunt doen. Docenten kunnen hier ook gebruik van maken tijdens de lessen. Elk hoofdstuk in het boek sluit af met een duidelijke samenvatting en een afsluitende oefening. Bovendien vind je meer oefeningen bij alle hoofdstukken op de toets- en oefenportal AcademicX.nl. Je vindt er ook de uitwerkingen van de afsluitende oefeningen. De feedback op je resultaten geeft direct aan welke onderdelen je speciale aandacht nodig hebben.

Een echte praktijkhulp
Beter in projectmatig werken richt zich op hbo-studenten en is door de systematische opzet zeer geschikt voor gebruik tijdens de les én voor zelfstudie. De combinatie van boek en portal maken dit product tot een echte praktijkhulp, gebaseerd op de vragen die leven in het onderwijs van nu.

Ten Gevers is directeur van trainings- en adviesbureau NIMO in Soesterberg en coauteur van verschillende boeken over project matig werken, project- en programmamanagement voor (project)managers, projectteamleden en opdrachtgevers.

Ron Tode is senior trainer/adviseur bij NIMO Project Management Instituut. Hij heeft vele jaren praktijkervaring met zowel projectmatig werken als met lijn- en projectmanagement. Hij geeft trainingen in projectmatig werken voor allerlei doelgroepen en de implementatie ervan in verschillende soorten organisaties.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.