Aan de slag met reporting services 2012 voor MS SQL server

voor MS SOL server

Peter ter Braake

Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
 
Aan de slag met reporting services 2012 voor MS SQL server

paperback/ gebrocheerd: € 37.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789039527214, geïllustreerd, 224 blz., March 2013
Formaat: 24.0 (h) x 17.0 (b) x 1.3 (d) cm. Gewicht: 388 gram.

Uitgever: Academic service

beschrijving

Microsoft SQL Server 2012 Reporting Services is een uitgebreide tool om
rapporten mee te maken, te beheren en te gebruiken. Het biedt vele mogelijkheden en opties en is bruikbaar in zowel de kleinste, alsook de grootste en meest kritische omgevingen.
De beste manier om een uitgebreid product zoals Reporting Services te leren
kennen is er actief mee te werken. Dit boek is geschreven om u daarbij te helpen. Stap voor stap wordt u begeleid bij het installeren van Reporting Services en vervolgens bij het maken van rapporten. Bij alle keuzes wordt stilgestaan bij de mogelijke opties en wanneer te kiezen voor welke optie. Zo leert u al doende goede en duidelijk rapporten te bouwen en ze te gebruiken.
Ook alle instellingen die u kunt kiezen voor rapporten nadat ze in gebruik zijn
gekomen, komen aan de orde.
Dankzij de opgaven biedt het boek voldoende mogelijkheden om te oefenen en ervaring op te doen. Zo kunt u de behandelde stof direct in de praktijk
toepassen.
Aan de slag met Reporting Services 2012 is bedoeld voor studenten en professionals die met Reporting Services gaan werken. Voorkennis van Reporting Services is niet noodzakelijk, maar kennis van het Microsoft-platform is een pre. Daarnaast is het in de praktijk onontbeerlijk om enige kennis te hebben van SQL of als u met kubussen wilt werken, van MDX.

Peter ter Braake is zelfstandig SQL Server docent/consultant. Hij is MCT sinds 2002 en SQL Server MVP sinds begin 2012. Hij werkt met SQL Server Reporting Services sinds de eerste release in 2004.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.