Statistiek voor Audit & Controlling

Paul Touw; Lucas Hoogduin

Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
 
Statistiek voor Audit & Controlling

paperback/ gebrocheerd: € 41.00: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789039526446, geïllustreerd, 116 blz., January 2011
Formaat: 24.0 (h) x 17.0 (b) x 0.7 (d) cm. Gewicht: 224 gram.

Uitgever: Academic service

beschrijving

Statistiek voor Audit en Controlling bestaat uit de volgende delen:
* theorieboek
* opgavenboek
Statistiek voor Audit en Controlling is bedoeld voor studenten die een opleiding accountancy volgen, maar is ook geschikt voor studenten bedrijfseconomie. Het boek is praktisch van opzet, met praktijkvoorbeelden wordt steeds de link gelegd tussen de statistiek en de beroepspraktijk. De besproken technieken sluiten naadloos aan op het vak statistiek bij
NIvRA-Nyenrode. Als instroomniveau wordt basiskennis statistiek verwacht met onder meer kennis van centrum- en spreidingsmaten, kansberekeningen en kansverdelingen.
De actuele en praktijkgerichte opgaven in dit boek stimuleren de student kritisch mee te denken bij de bespreking van de onderwerpen van de theorie. In beide boeken wordt geïntegreerd gebruik gemaakt van Excel als rekenmachine en analysetool bij het inlezen en verwerken van databestanden. Op de website www.academicservice.nl zijn niet alleen gegevensbestanden beschikbaar voor het theorieboek en dit opgavenboek, maar ook hulpbestanden die complexe berekeningen binnen Excel aanzienlijk vergemakkelijken. Bij het onderwerp regressie kan SPSS worden gebruikt maar dit is geen vereiste.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.