Basis wiskunde

K. van den Hoek

Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
 
Basis wiskunde

paperback/ gebrocheerd: € 65.50: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789039518885, 257 blz., March 2002
Formaat: 24.0 (h) x 17.0 (b) x 1.5 (d) cm. Gewicht: 466 gram.

Uitgever: Academic service

beschrijving

Basis Wiskunde is geschreven voor gebruik in het eerste studiejaar van de hbo-opleidingen Economie.
Een groot deel van de inhoud betreft onderwerpen die deel uitmaken van het wiskundeprogramma in de havo-doorstroomprofielen CM en EM. Daarmee is dit boek zowel aantrekkelijk voor hbo-studenten die behoefte hebben aan herhaling van de wiskun­de in deze profielen, als voor hbo'ers met een voor­ opleiding waarin deze wiskundeonderwerpen niet zijn behandeld.

Naast de tamelijk algemene wiskundestof uit het havo-lesprorgamma bevat het boek ook drie hoofdstukken met specifieke toepassingen op het gebied van de Financiele rekenkunde die doorgaans in het eerste jaar van het hbo worden behandeld.

Basis Wiskunde bestaat uit dertien compacte hoofdstukken waarin veel voorbeelden en opgaven verwerkt zijn. Achter in het boek zijn de antwoorden van de opgaven opgenomen, waardoor het boek zich ook prima leent voor zelfstudie.

De auteur Kees van den Hoek is momenteel werkzaam bij de Sector Economie & Management aan de Haagse Hogeschool en heeft vele jaren ervaring met het geven van wiskundeonderwijs aan hbo Economie opleidingen.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.