Op weg naar de top

doeltreffende manieren om een winnaar te zijn

Robin Sharma

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Op weg naar de top

paperback/ gebrocheerd: € 19.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789038921501, December 2011
Formaat: 22.0 (h) x 14.0 (b) x 2.0 (d) cm. Gewicht: 326 gram.

Uitgever: Elmar B.V., Uitgeverij

beschrijving

We hebben het allemaal in ons de top te bereiken.We bezitten allemaal een buitengewone innerlijke kracht.We kunnen allemaal een belangrijke invloed hebben op de wereld om ons heen - als we daarvoor kiezen. Als u van plan bent uw leven boven het alledaagse uit te tillen, dan is Op weg naar de top een effectieve en praktische gids die u zal inspireren het maximale uit uw persoonlijke en professionele leven te halen. Op weg naar de top is gedreven, uitdagend en vol ideeën om dat doel te bereiken. Het is een van die zeldzame boeken die uw hoogste potentieel losmaken en het beste in u wakker schudden.
Leiders, topondernemers en vooraanstaande bedrijven in meer dan 40 landen hebben inmiddels een beroep gedaan op Robin Sharma en hun voordeel gedaan met diens inzichtelijke raadgevingen over het bereiken van de hoogste regionen.
Waag vandaag nog de sprong en leer wat de besten doen om nog beter te worden. Maak kennis met de persoonlijke rituelen van succesvolle mensen en leer hoe u het evenwicht tussen werk en ontspanning behoudt. Op weg naar de top helpt u het optimale uit uzelf te halen en een buitengewoon leven te leiden.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.