Modern medisch woordenboek

praktische snelzoekgids van A-Z

Patrice van Efferen

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Modern medisch woordenboek

paperback/ gebrocheerd: € 24.99: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789038919263, geïllustreerd, 547 blz., September 2009
Formaat: 22.1 (h) x 13.0 (b) x 3.6 (d) cm. Gewicht: 802 gram.

Uitgever: Elmar B.V., Uitgeverij

beschrijving

Het Modern Medisch Woordenboek hoort gewoon in huis. Goede informatie kan immers geruststellend werken en niet altijd hoeft voor alles onmiddellijk een beroep gedaan te worden op de huisarts.

Het Modern Medisch Woordenboek heeft een heldere indeling. Alle trefwoorden zijn alfabetisch gerangschikt. Voor aanvullende informatie wordt door middel van een asterisk verwezen naar een volgend trefwoord. Zo nodig wordt verwezen naar de Latijnse term, waaronder het gezochte begrip nader wordt verklaard. De Latijnse woorden staan cursief weergegeven.

Het Modern Medisch Woordenboek:

Biedt een heldere uitleg van de waar te nemen symptomen en mogelijke oorzaken daarvan. Waar nodig wordt de tekst toegelicht aan de hand van een illustratie.
Verschaft gedegen informatie, die u in staat stelt bij het raadplegen van een arts gerichte vragen te stellen.
Beschrijft klachten en verschijnselen op heldere wijze waardoor u een goede gesprekspartner bent indien medisch advies gewenst is.
Geeft u een gerust gevoel. Zeker in het geval van kleine kinderen, die nogal eens last kunnen hebben van typische vormen van huiduitslag of nogal gemakkelijk een vaak weer even snel voorbijgaande, lichte koorts kunnen hebben.
Dit woordenboek is een vraagbaak en is niet bedoeld om uw huisarts te vervangen. Raadpleeg in alle gevallen van twijfel uw huisarts.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.