Dit is een meezinger

groot lees en liedboek

Brigitte Kaandorp

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Dit is een meezinger

gebonden: € 29.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789038894690, 244 blz., October 2011
Formaat: 30.6 (h) x 22.0 (b) x 2.5 (d) cm. Gewicht: 1066 gram.

Uitgever: Nijgh & Van Ditmar

trefwoorden: dit groot is kaandorp lees liedboek meezinger ndnd

beschrijving

Het gaat niet altijd goed met mij, vaak zelfs ronduit slecht

Meestal ben ik met mezelf en alles in gevecht

Toch denk ik vaak als ik weer boos mijn voordeurstoepje boen

Wel fijn dat ik het niet met Andries Knevel hoef te doen

Brigitte Kaandorp trekt al meer dan 25 jaar volle zalen. Al haar shows zijn op de televisie te zien geweest. Nooit eerder publiceerde zij een boek...Nu is het zover: een prachtig gebonden boek met al haar beroemde liedteksten! Met (op veler verzoek) alle bladmuziek: iedereen kan op piano en ukelele meespelen- en zingen.

Daarnaast schreef Brigitte bij elk lied een uitvoerig en vaak hilarisch verhaal over de ontstaansgeschiedenis, en bevat het boek talloze unieke documenten, waaronder haar afwijzing voor de Kleinkustacademie!

In het seizoen 2012-2013 maakt Brigitte een speciale tournee met dit boek langs de bonbonnières: de mooiste theaters van Nederland.

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Brigitte Kaandorp (Haarlem, 1962) won als eenentwintigjarige het Cameretten Festival, waarbij zij onder meer Hans Liberg en Paul de Leeuw achter zich liet. Ze maakte sindsdien twaalf succesvolle theatershows, voor het grootste deel verzameld op de dvd-box Ik ben een vakvrouw. Momenteel toert zij door Nederland met haar spoedcursus Cabaret voor beginners. ‘Iedereen kan het, het is een fluitje van een cent,’ zegt Brigitte, ‘ik begrijp niet dat er nog meisjes zijn die bij de Hema werken…’
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.