Moderne helden

hoe zij de wereld veranderen

Steven van de Vijver

Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
 
Moderne helden

paperback/ gebrocheerd: € 14.50

ISBN: 9789038893082, 141 blz., November 2009
Formaat: 20.0 (h) x 12.5 (b) x 1.4 (d) cm. Gewicht: 176 gram.

Uitgever: Nijgh & Van Ditmar

beschrijving

Hoe verander je de wereld?
Dat was de vraag die Steven van de Vijver als 23-jarige geneeskundestudent niet meer losliet. Vol idealen en ambitie wilde hij weten welk pad je moest belopen om de wereld op substantiële wijze een positieve draai te geven. Waar begin je? Hoe pak je dat aan? Is dat een kwestie van trainen, intuïtie, studeren, geloof of puur geluk?
In zijn zoektocht organiseerde hij gesprekken met een Nobelprijswinnaar, een Olympisch kampioen, de eerste beklimmer zonder extra zuurstof van de Mount Everest, s werelds beste kok en andere personen met uitzonderlijke prestaties.
Het zijn mensen met compleet verschillende achtergronden en acties maar ze hebben één ding gemeen: ze vormen de absolute top binnen hun vakgebied en hebben ook daarbuiten de wereld op een positieve wijze veranderd. In deze interviews probeert Steven van de Vijver een rode draad te vinden: waarom zijn juist zij erin geslaagd om hun dromen waar te maken?
Terugblikkend op de interviews analyseert hij het effect van de ontmoetingen en de personen op zijn eigen leven. Een inspirerend boek vol bijzondere levensverhalen en positieve energie.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.