Zingend Spaans leren

muziek-cd en dialogen met cursist Paul de Leeuw

S. Alvarez

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 

€ -1.00

ISBN: 9789038891163, geïllustreerd, 144 blz., September 2009 UITVERKOCHT!

Uitgever: Singel Uitgeverijen

illustrator: M. Kolle

beschrijving

Altijd al eens Spaans willen leren, maar het komt er maar niet van? Dan is dit het moment waarop het wel gaat lukken, want nooit eerder was Spaans leren zó makkelijk en leuk! Sandra Alvarez ontwikkelde een methode waarbij de cursist zich swingend de Spaanse taal eigen maakt. Muziek verhoogt de concentratie, stimuleert het onbewuste leren en helpt bij het onthouden van nieuwe informatie. Liedjes zijn daarom het medium bij uitstek om de Spaanse grammatica en vocabulaire beter te begrijpen en vooral te onthouden.
Aan de hand van swingende en sensuele songteksten van beroemde Spaanstalige zangers als Juanes en Miguel Bosé maak je onder andere kennis met de meest gebruikte werkwoorden en leer je tellen. En met zanger David Bisbal oefen je het mediterrane uiten van gevoelens, terwijl de pikante song van Joaquín Sabina je voor eeuwig de verleden tijd doet onthouden.
Een van Sandra s cursisten is Paul de Leeuw. Op de bij het boek geleverde cd staan Spaanse dialogen tussen beiden waarin de `hoogtepunten van de Spaanse taal aan bod komen. Daarnaast bevat de cd de basis van de cursus: een selectie van tien populaire originele Spaanstalige songs. Paul de Leeuw ging je voor, nu is het de beurt aan jou!

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.