New Italian

Recepten en verhalen

Sergio Herman

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
New Italian

gebonden: € 34.99: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789038809878, geïllustreerd, 304 blz., June 2021
Formaat: 27.7 (h) x 21.7 (b) x 3.2 (d) cm. Gewicht: 1582 gram.

Uitgever: Nijgh & Van Ditmar

fotografie: Kris Vlegels

beschrijving

Italiaans eten. Comfortfood van de zuiverste soort. Net zoals zovelen onder ons is Sergio Herman al jaren in de ban van de Italiaanse eetcultuur. Wie wordt er niet gelukkig van een bord pasta? De Italiaanse keuken is over de hele wereld geliefd en behoort tot het culinair erfgoed, maar er lijken vaak alleen authentieke gerechten te worden gekookt; er wordt weinig met nieuwe smaakcombinaties geëxperimenteerd.



Daar brengt Sergio verandering in met zijn take op de ‘cucina nuova’. In meer dan zestig goed thuis te bereiden recepten presenteert hij gerechten die in de basis klassiek Italiaans zijn, maar altijd een eigen flow of karaktervolle twist hebben en echt blijk geven van zijn visie op de nieuwe Italiaanse keuken. Verwacht dus geen authentieke pasta carbonara met spek, eerder een carbonara met pipe rigate en noordzeekrab, of pappardelle met Zeeuwse mosselen en´nduja in plaats van met vongole.



Het is tijd om onszelf weer eens te verrassen in de Italiaanse keuken.

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Sergio Herman is chef-kok en gastronomisch ondernemer. Hij is de man achter diverse sterrenrestaurants, waaronder meest recent Le Pristine, dat niet lang daarna de eerste Michelinster kreeg. Andere restaurants zijn AIRrepublic, Blueness, Pure C en The Jane. Ook maakte hij diverse kookboeken en tv-programma’s.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.