Mijn vrouw pikt zeepjes

Joost Prinsen

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Mijn vrouw pikt zeepjes

paperback/ gebrocheerd: € 15.00

ISBN: 9789038809618, 192 blz., December 2020
Formaat: 21.6 (h) x 13.6 (b) x 1.7 (d) cm. Gewicht: 241 gram.

Uitgever: Nijgh & Van Ditmar

beschrijving

Wat als je dezelfde jurk hebt gekocht als een vriendin? Is het onbeschoft seks te hebben op andermans bank? En hoe pakken we die ene vriend aan die nooit een rondje geeft?

Op deze en vele andere vragen geeft Joost Prinsen al jaren antwoord in het Algemeen Dagblad, waarbij hij menig inzender op eigen treurig falen wijst. Met nooit de etiquette maar steeds het gezond verstand als uitgangspunt.

Al zijn adviezen zijn nu gebundeld in dit fraaie boekje, onmisbaar voor iedereen met een schoonmoeder, een buurman, een collega of een vriend(in) waar het thuisfront niet van weten mag.‘Al die vragen zijn te verdelen in twee soorten: valt mee en valt niet mee.

“Hoe krijg ik die uitvreters van zonen eindelijk het huis uit?”

Valt mee.

“Waarom mag ik van mijn schoondochter ons kleinkind niet zien?” Valt niet mee.’

– Joost Prinsen

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Joost Prinsen (1942) is acteur, presentator en columnist. Hij debuteerde in 1969 op het toneel bij Wim Sonneveld en speelde 45 jaar in het theater. Daarnaast genoot hij bekendheid met zijn tv-optredens in o.a. De Stratenmakeropzeeshow, Klokhuis en als presentator van de quiz Met het mes op tafel. Hij publiceerde eerder De Scharrelaar (2007) en Een goede speler is niet eerlijk (2008).
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.