Simpel & snel

100+ recepten voor bijzondere en alledaagse momenten

Janneke Philippi; delicious

Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
 
Simpel & snel

gebonden: € 22.50: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789038809571, geïllustreerd, 192 blz., November 2020

Uitgever: Nijgh & Van Ditmar

fotografie: Serge Philippi

beschrijving

Janneke Philippi is toonaangevend kookboekenmaker van Nederland en een van de gezichtsbepalende mensen van delicious. magazine, waar álles om lekker eten en koken draait. De rubriek Simpel & snel is de meest gekookte rubriek uit delicious. De recepten van Janneke Philippi zijn haalbaar voor iedereen, ook op de dagen dat er weinig tijd is om te koken. En toch hebben deze recepten nét die twist, waardoor het alledaagse iets bijzonders wordt. Denk aan geroosterde ricotta met lauwwarme trostomaatjes, spinaziegnocchi uit de oven of visstoof met venkel en saffraan.In Simpel & snel vind je recepten voor de fijnste momenten van het jaar: voor de feestdagen, comfort food, brunch, barbecue en nog veel meer. Maakbare recepten en watertandend lekkere fotografie maken dit boek een topcadeau voor elke foodlover.‘Wij zijn gek op de simpel & snel-gerechten van Janneke Philippi; ze staan binnen een halfuur op tafel, hebben altijd een leuke twist en bovenal: ze zijn superlekker! – delicious.

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Janneke Philippi is kookboekenauteur en foodstyliste. Ook schrijft ze recepten voor veel tijdschriften. Ze heeft een maandelijkse rubriek in foodmagazine delicious. Samen met haar man, foodfotograaf en vormgever Serge Philippi, maakte Janneke meerdere kookboeken, die ook in het buitenland worden uitgegeven. Voorjaar 2019 verscheen Salade bij Nijgh Cuisine.


delicious. is hét foodmagazine van Nederland, waar echte foodlovers maandelijks hun hart ophalen aan verrassende recepten, prachtige fotografie, tips & tricks om beter te kunnen koken en de laatste foodnieuwtjes.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.