Overdag bang en 's avonds dronken

Sylvia Witteman

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Overdag bang en 's avonds dronken

paperback/ gebrocheerd: € 15.00

ISBN: 9789038809564, 192 blz., October 2020
Formaat: 21.5 (h) x 13.5 (b) x 1.7 (d) cm. Gewicht: 253 gram.

Uitgever: Nijgh & Van Ditmar

beschrijving

Eerst begeeft de ijskast het, lekkend van ouderdom. Dan het internet. De kinderen in de nabijgelegen speeltuin gaan steeds scheller krijsen. Een lek kruipt langs de badkamermuur naar beneden. Buiten zwiept een storm de bomen omver. Waarom kijkt ze al een hele avond naar The Voice? En hoe is ze op een winderig treinstation in Krommenie beland? Dan blijken het allemaal voorboden voor de natuurramp die niemand had verwacht en die haar aan huis kluistert waar de katten elkaar de oorlog hebben verklaard.

Overdag bang en ’s avonds dronken spookt Sylvia Witteman door een verdeeld huis, en probeert ze er met humor het beste van te maken.

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Sylvia Witteman schrijft columns voor o.a. de Volkskrant en Libelle. en ze schreef jarenlang recepten voor 'De Volkskeuken'. Naast haar bundelingen van columns, zoals o.a Thuis mag ik niet meer zeuren, Plastic rozen en Iemand moet het doen verscheen in 2010 Koken met Sylvia Witteman waar in 2016 een nieuwe editie van werd gemaakt. Haar nieuwste kookboek Armeluiseten met goed en goedkoop eten voor nestverlaters, krenten en baliekluivers, verscheen in 2017. Sylvia woont met haar man, drie kinderen en twee katten in Amsterdam.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.