De wijnboer

Verhalen en recepten rond het vuur

Olle Swets; Charlotte Marres

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
De wijnboer

gebonden: € 29.99: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789038809076, geïllustreerd, 256 blz., June 2020
Formaat: 26.8 (h) x 20.5 (b) x 2.9 (d) cm. Gewicht: 1215 gram.

Uitgever: Nijgh & Van Ditmar

fotografie: Charlotte Marres

beschrijving

Er is steeds meer behoefte aan betrokkenheid bij wat we eten en drinken. Zo ook bij wijn. Door in dit boek de verhalen achter de wijn te vertellen en de lezer mee de gaard en het leven van de wijnmaker in te nemen, willen wijnimporteur Olle Swets en fotograaf Charlotte Marres die betrokkenheid vergroten.

Olle en Charlotte reizen samen met hun ‘portable kitchen’ langs wijnboeren door heel Europa, waar ze buiten in de gaard op open vuur voor en met hen koken. Vuur verbindt en onder het koken en eten komen altijd de beste verhalen los.

Door de kennis over wijn van Olle en de prachtige verhalen en sferische fotografie van Charlotte, wordt de lezer mee op wijnreis genomen. Onder redactie van Gilles van der Loo.

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Olle Swets is ondernemer en wijnimporteur van ongepolijste en zuivere wijnen van toonaangevende wijnmakers. Sinds hij zich kan herinneren kookt hij het liefst buiten op open vuur. Zijn hart gaat sneller kloppen als dat ergens op een afgelegen plek is, midden in de natuur met een goed glas wijn in de hand.


Charlotte Marres is fotograaf. Naast haar commerciële werk vertelt ze verhalen van mensen die op haar pad komen en haar fascineren. Zoals in haar boek Mama komt zo, waarin ze borduurt met gedetineerde moeders. Voor het boek De wijnboer. Recepten en verhalen rond het vuur bundelt ze haar krachten met die van haar man Olle en gaan ze samen op avontuur.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.