Gewoon even optimaal genieten

Renske stript

Renske de Greef

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Gewoon even optimaal genieten

paperback/ gebrocheerd: € 20.00: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789038809045, 128 blz., July 2020
Formaat: 29.3 (h) x 20.0 (b) x 1.2 (d) cm. Gewicht: 556 gram.

Uitgever: Nijgh & Van Ditmar

beschrijving

Het enige wat je hoeft te doen is genieten, keihard genieten, genieten dat de vonken er vanaf vliegen – en snel een beetje, want het is zo voorbij. Deze en andere moderne levenslessen legt Renske de Greef in haar tweede bundeling stripcolumns onder de loep. In de haar zo kenmerkende stijl van engagement, fantasie en humor brengt ze herkenbare onderwerpen op een originele manier in beeld: van onze verering van discipline tot ons zwak voor het uitroepteken; van vetfobie tot de 5 Regels van Marktplaats. Ook over het ouderschap schrijft ze graag, grappig en eerlijk: hoe het voelt als je dochter verkondigt papa liever te vinden, haar nachtelijke transformatie tot ork of waarom een dag thuisblijven met de kinderen géén vakantie is.

Een uitbundig boek dat zowel in beeld als taal de wereld onderzoekt. Wel van genieten hè? WANT HET IS ZO VOORBIJ.
‘Renske's gedachtekronkels, slimme analyses en de verschillende perspectieven versterken elkaar in de heldere strips. Ik moet vaak hardop lachen!’ – Sunny Bergman

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Renske de Greef (1984) maakte furore als columniste bij het internetmagazine Spunk. Zij bundelde haar beste columns in Lust. Samen met Jan Hoek schreef zij het dubbelboek Ja/Nee. In 2005 publiceerde ze Seks in Afrika, in 2007 volgde haar debuutroman Was alles maar konijnen en in 2009 verscheen haar tweede roman, En je ziet nog eens wat. Renske schrijft columns voor nrc.next.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.