Slim koken

50 gezonde en slanke recepten

Janny van der Heijden

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Slim koken

gebonden: € 20.00: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789038808024, geïllustreerd, 112 blz., January 2020 UITVERKOCHT!

Uitgever: Nijgh & Van Ditmar

fotografie: Willem van Santen; Ester Gebuis

beschrijving

Een goede voorbereiding is het halve werk! Gezond koken is enorm belangrijk, maar waar let je op als je verantwoord wilt koken? En hoe zorg je dat je in drukke tijden zo efficiënt mogelijk te werk gaat?


Janny van der Heijden deelt haar persoonlijke tips en slimme recepten zodat je in een handomdraai de meest fijne en bewuste gerechten voor elke maaltijd van de dag kunt bereiden. Geniet van avocadomousse met gepocheerd ei als ontbijt, mangosalade met chiligarnalen als lunch of een limoenrisotto met gebakken snoekbaars.

Slim koken betekent dat je alles mag eten wat je lekker vindt, zolang je maar gebalanceerd eet en je de hoeveelheden in de gaten houdt.

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Culinair publicist Janny van der Heijden schrijft al bijna haar hele leven voor diverse dagbladen en tijdschriften over de meest uiteenlopende culinaire zaken. Zo was zij jaren hoofdredacteur van Tip Culinair en vaste columnist bij Algemeen Dagblad. Velen kennen haar ook als jurylid van het populaire televisieprogramma Heel Holland Bakt.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.