Pret à diner

Menuboek voor de beste thuisdiners

Estee Strooker

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Pret à diner

gebonden: € 32.50: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789038807935, geïllustreerd, 272 blz., April 2021
Formaat: 24.5 (h) x 20.3 (b) x 2.9 (d) cm. Gewicht: 1183 gram.

Uitgever: Nijgh & Van Ditmar

beschrijving

Pret à diner is dé persoonlijke gids voor het samenstellen van een menu waarmee je indruk maakt op je gasten. Met de recepten en tips van chef Estée Strooker laat je iedereen optimaal genieten van je culinaire inspiraties.


Hoe plan je de boodschappen en hoe dek je de tafel? Op welke manieren serveer je de gerechten: shared dining of een vooropgezet gangenmenu? Je leert om een menu samen te stellen uit diverse gerechten met verschillende smaken en structuren, natuurlijk het liefst met seizoens- en streekgebonden
ingrediënten. Bovendien staan in het hoofdstuk ‘Een tweede leven’ recepten waarmee overgebleven ingrediënten van je diner een tweede kans krijgen.


Met behulp van Pret à diner zul je uiteindelijk met een voldaan gevoel zelf aan tafel plaatsnemen, om vervolgens alle complimenten te ontvangen en trots te zijn op je behaalde resultaat.
‘Estée is een power woman die het ambacht van koken met lokale ingrediënten al jaren promoot.’ – london loy


‘Koks die duurzaam koken – veel met groenten, weinig weggooien – er zijn er zoveel die het zeggen te doen. Maar chef Estée Strooker doet het echt.’
– mac van dinther in de Volkskrant

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Sinds 2011staat chef-kok Estée Strooker (1990) aan het roer van restaurant ’t Amusement in Arnhem (vernoemd in de Gault Millau en Michelin Gids). In 2018 kwam er nog een zaak in Arnhem bij: Eetwinkel STROOM. Er verschenen eerder twee kookboeken van haar hand: Vlees noch vis en Estée kookt – de nieuwe Nederlandse keuken.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.