Pret à diner

Menuboek voor de beste thuisdiners

Estee Strooker

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Pret à diner

gebonden: € 29.99: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789038807935, 240 blz., April 2021

Uitgever: Nijgh & Van Ditmar

beschrijving

Pret à diner is jouw persoonlijke gids voor het samenstellen van een menu voor een diner waarmee je indruk maakt op gasten. Met de recepten van chef Estée Strooker laat je gasten optimaal genieten van je culinaire inspiraties.Estée geeft velerlei tips over de voorbereiding: hoe plan je de boodschappen en hoe dek je de tafel? Op welke manieren serveer je de gerechten: shared dining of een vooropgezet gangenmenu? De thuiskok leert om een menu samen te stellen uit diverse gerechten met verschillende smaken en
structuren, natuurlijk het liefste met seizoens- en streekgebonden ingrediënten. Bijvoorbeeld gerechten als gebraden kwartel met citroentijm, gemarineerde biet met mierikswortel en geitenhangop en gepekelde zalmforel met crème cru. In het laatste hoofdstuk ‘Toegift’ staan bovendien recepten waarmee overgebleven ingrediënten van je diner een tweede leven krijgen.

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Na een koksopleiding in Parijs en het winnen van MasterChef staat chef-kok Estée Strooker (1990) sinds 2011 aan het roer van restaurant ’t Amusement in Arnhem (vernoemd in de Gault Millau en Michelin Gids). In 2018 kwam er nog een zaak in Arnhem bij: Eetwinkel STROOM. Bij 24Kitchen presenteerde Estée verschillende tv-programma’s en in 2017 werkte zij mee aan de NPO-documentaire De nieuwe garde. Er verschenen eerder twee kookboeken van haar hand: Vlees noch vis en Estée kookt – de nieuwe Nederlandse keuken.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.