Beest

Lisa Taddeo

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Beest

paperback/ gebrocheerd: € 22.50: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789038807737, 320 blz., June 2021

Uitgever: Nijgh & Van Ditmar

vertaald door: Janine van der Kooij

beschrijving

Joan heeft haar hele leven wrede daden van mannen moeten verdragen. Wanneer een van hen zich vlak voor haar ogen door zijn hoofd schiet, vlucht ze de stad uit. Ze gaat op zoek naar Alice, een vrouw die ze nog nooit heeft ontmoet maar de enige persoon ter wereld die ze nodig heeft om af te rekenen met haar schokkende verleden. In het zinderende berggebied boven Los Angeles ontrafelt Joan de gruwelijke gebeurtenis waar ze als kind getuige van was en die haar leven sindsdien beheerst, en verzamelt de kracht om eindelijk genadeloos terug te slaan.


In haar opwindende debuutroman Beest verkent internationale bestsellerauteur Lisa Taddeo de blijvende gevolgen van een door mannen gedomineerde samenleving. In een betoverende stijl die schuurt en streelt beschrijft ze de woede, pijn en kracht van vrouwen op zijn rauwst.

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Lisa Taddeo is de auteur van het openbarende non-fictiewerk Drie vrouwen dat wekenlang in de bestsellerlijsten over de hele wereld stond. Eerder schreef ze onder meer voor The New York Times, Esquire en Elle. Ze woont samen met haar man en dochter in Connecticut.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.