Neospartaans melancholisch absurdisme

Edmond Rinnooy Kan

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Neospartaans melancholisch absurdisme

paperback/ gebrocheerd: € 20.00: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789038807706, 224 blz., July 2021

Uitgever: Nijgh & Van Ditmar

beschrijving

Een defecte – en meedogenloze – steenverpulveraar, een holle boom die goud ophoest, het meisje met de ijzeren handen, een kleptomane kerstman, een eenmanskoninkrijk, vouwstoelen die zijn ontworpen om niet te werken, een originele brief en een geheimzinnige sleutel van Picasso verstopt in de Complete Oxford Dictionary, de twaalfjarige Bea die in de dakgoot staat te wachten op haar grote liefde.

Neospartaans melancholisch absurdisme is een verrassend debuut waarin de menselijke eigenschappen tot het extreme zijn uitvergroot. Waarin de werkdag van Monet begint en eenzaamheid aan banden wordt gelegd door een eenzaamheidsoverwinningsprogramma. Een humoristisch, macabere verhalenbundel die schuurt en confronteert.

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Edmond Rinnooy Kan studeerde medicijnen in Leiden. Na zijn promotie in vertrok hij naar New York en studeerde aan Parson’s School of Design. Daarna werkte hij als beeldend kunstenaar en art director bij diverse ontwerpbureaus. Sinds drie jaar schrijft hij korte verhalen. Samen met zijn vrouw Kaima woont hij op het platteland van Amerika in Franklin, NY.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.