Tis hier geen hotel

Het leukste boek voor ouders met een puber

Saskia Smith; Martine de Vente

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Tis hier geen hotel

paperback/ gebrocheerd: € 22.50: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789038807331, 368 blz., October 2020
Formaat: 24.1 (h) x 16.1 (b) x 3.1 (d) cm. Gewicht: 649 gram.

Uitgever: Nijgh & Van Ditmar

beschrijving

6 tekenen dat je een puber in huis hebt:
1. Je badkamer is een slagveld
2. Het brood is op, elk moment van de dag
3. Zuchten is het nieuwe antwoorden
4. Elke zin wordt beantwoord met oogrollen
5. In je koelkast staan lege melkpakken
6. Elke. Zin. Bestaat. Uit. Eén. Woord.
In Tis hier geen hotel vertellen Saskia Smith en Martine de Vente op nuchtere en humoristische wijze hoe ouders met een beetje gezond verstand en veel geduld en liefde hun puber straks zonder al te veel kleerscheuren kunnen afleveren aan de maatschappij.

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Saskia Smith (1969) en Martine de Vente (1968) zijn freelance journalist en hebben voor bijna alle dagbladen en tijdschriften geschreven die in Nederland in het schap liggen. Ze zijn ook beiden moeders van pubers (m/v) en oprichters van het succesvolle tishiergeenhotel.nl waarin ze je leiden langs de hoogte- en dieptepunten van het puberouderschap. Behalve dat ze schrijven over hoe het er bij hen en bij anderen thuis aan toe gaat, zijn ze ook zeer ervaringsdeskundig. Ze zijn namelijk zelf ook pubers geweest.


Saskia Smith (1969) en Martine de Vente (1968) zijn freelance journalist en hebben voor bijna alle dagbladen en tijdschriften geschreven die in Nederland in het schap liggen. Ze zijn ook beiden moeders van pubers (m/v) en oprichters van het succesvolle tishiergeenhotel.nl waarin ze je leiden langs de hoogte- en dieptepunten van het puberouderschap. Behalve dat ze schrijven over hoe het er bij hen en bij anderen thuis aan toe gaat, zijn ze ook zeer ervaringsdeskundig. Ze zijn namelijk zelf ook pubers geweest.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.