Eva's keukenkast

Per ingrediënt 3 recepten. Het nieuwe koken: pienter en verspillingsvrij

Eva Posthuma de Boer

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Eva's keukenkast

gebonden: € 29.99: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789038807126, geïllustreerd, 288 blz., September 2019
Formaat: 26.0 (h) x 19.8 (b) x 3.2 (d) cm. Gewicht: 1198 gram.

Uitgever: Nijgh & Van Ditmar

fotografie: Sigurd Kranendonk

beschrijving

We willen allemaal minder vlees en vis op ons bord, maar hoe ga je daarnaar koken? Ook willen we het liefst eten van eigen bodem - is er voor een passievrucht een vliegtuig nodig? Dan liever een appel van de buurtboer. En wat doen we met die halve bloemkool, of met dat stuk courgette, oftewel: hoe maken we op wat we inslaan?

Voor Eva’s keukenkast heeft Eva Posthuma de Boer een selectie gemaakt van 55 ingrediënten, en met elk drie recepten ontwikkeld. Gevarieerd, voor iedereen maakbaar en bovenal lekker. Én met de drie wensen in gedachten, die ons met het oog op een betere wereld steeds meer bezighouden: minder vlees en vis, van eigen bodem, opmaken wat er in huis is.

Omlijst met Eva’s kenmerkende grappige, persoonlijke anekdotes en handige weetjes, is Eva’s keukenkast is een rijk kookboek van deze tijd.

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Eva Posthuma de Boer publiceerde vijf romans. Jarenlang schreef ze een culinaire column in Het Parool en in 2017 verscheen haar eerste kookboek Voer voor vrienden, het menuboek voor zorgeloze etentjes.
Samen met haar vader, fotograaf Eddy Posthuma de Boer, heeft Eva een column in de Volkskrantl.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.