Salade

100 recepten voor eenvoudige salades & dressings

Janneke Philippi

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Salade

gebonden: € 25.99: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789038806006, geïllustreerd, 256 blz., March 2019 UITVERKOCHT!

Uitgever: Nijgh & Van Ditmar

fotografie: Serge Philippi

NB: Er zijn meer uitvoeringen van dit boek.

beschrijving

Salades zijn enorm veelzijdig. Er kunnen eindeloos veel ingrediënten in! Malse slablaadjes, natuurlijk, maar ook groenten, granen, pasta en rijst, peulvruchten, fruit en verse kruiden. Aangevuld met vlees, kip, vis, kaas of een eitje.

Voor elk moment is er een salade. Lichter als lunch of juist voedzamer voor de avondmaaltijd. Fris en luchtig in de zomer, steviger in de winter. Van de klassieke caesar salade en spinaziesalade met kokoskip tot salade met gefrituurd ei, Romeinse sla met buikspek en dumplingsalade. En niet te vergeten zijn er veel simpele dressings, toppings, mozzarellabrood en meer voor erbij.

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Janneke Philipi is kookboekenauteur en foodstyliste. Ook schrijft ze recepten voor veel tijdschriften. Ze heeft een maandelijkse rubriek in foodmagazine delicious. Samen met haar man, foodfotograaf en vormgever Serge Philippi, maakte Janneke meerdere kookboeken, die ook in het buitenland worden uitgegeven.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Vergelijkbare uitvoeringen van dit boek:

Salade

paperback/ gebrocheerd: € 17.50
Salades zijn enorm veelzijdig. Er kunnen eindeloos veel ingrediënten in! Malse slablaadjes, natuurlijk, maar ook groenten, granen, pasta ...

Meer boekennieuws op Facebook.