Strudel + Knödel

De moderne Duitse keuken

Anja Dunk

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Strudel + Knödel

gebonden: € 32.50: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789038805986, 368 blz., February 2019
Formaat: 25.4 (h) x 19.7 (b) x 3.8 (d) cm. Gewicht: 1259 gram.

Uitgever: Nijgh & Van Ditmar

beschrijving

Strudel + Knödel laat zien dat de Duitse keuken veel meer is dan alleen Sauer kraut en Schwärzwalder Kirsch. De gerechten van Anja Dunk zijn eigentijds, zacht gekruid en vol van smaak. Van volkoren karnemelkwafels en met karwijzaad geroosterde bieten tot bierknoedels met romige jenever bessenchampignons. De moderne Duitse keuken van Anja Dunk is levendig, snel en diep verweven
met de seizoenen.


Strudel + Knödel bevat meer dan tweehonderd recepten voor de dagelijkse familietafel, maar ook voor snacks en speciale gelegenheden. Het is een onmis baar naslagwerk voor alle basisgerechten uit de Duitse keuken en biedt nieuwe inspiratie voor smakelijke en eenvoudige maaltijden.

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Anja Dunk is in Wales geboren en heeft een Duitse moeder en een Welshe vader. Haar kindertijd speelde zich voornamelijk af in Wales, maar ook in Duitsland, Afrika en Zuidoost-Azië. Dunks liefde voor eten begon thuis aan de keukentafel, maar groeide met name in de jaren dat zij werkte in cafés en restaurants. Dunk werkt nu als freelance-kok, voornamelijk voor cateringklussen bij grote evenementen en partijen.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.